Random Macating 28. september: En pose blandede bolcher

inbound marketin

Så er Random Macating tilbage. Serien med de vigtigste nyheder og baggrundsartikler inden for inbound marketing. I dag har jeg virkelig en pose blandede bolcher til dig.

inbound marketin

Announcing the 2015 Local Search Ranking Factors Results | MOZ

En 2015 status på lokal søgemaskineoptimering. Udtalelser internationale SEO eksperter og en undersøgelse om hvad der skal til for at rangere blandt de første tre lokale søgeresultater på Google.

 

7 Game-Changing Marketing Trends To Tackle in 2016  | HubSpot

Vi er kun i september måned, men når det kommer til de helt store trends kan man godt våge sig ud i et par forudsigelser for 2016. Dette har HubSpot gjort i denne artikel der nævner 7, for de fleste, allerede kendte trends.

 

Vocativ is nearing 100 million Facebook video views a month | Digiday

Historien om Vocativ der opnåede en vækst i Facebook fans på 370 procent til de 448.000 de har i dag. Et godt billede af nutidens og fremtidens mediehus.

 

Har du også udviklet personas forkert? | Content Marketing DK

Joakim Ditlev har interviewet Persona-ekspert, Adele Revella, som har rettet en kritik mod mange marketers måde at lave personas på. Interviewet er lidt over 5 minutter, så tag lige et hurtigt smut forbi contentmarketing.dk og hør interviewet.

 

Tidslinje: Kan du huske Facebook før like-knappen? | TV2

”’Synes ikke godt’-knappen er snart en realitet på Facebook, efter brugere i årevis har efterspurgt et alternativ til den opadvendte tommelfinger.

Det afslørede grundlægger og direktør Mark Zuckerberg i en offentlig spørgetime tirsdag i Facebooks hovedkvarter i San Francisco.”

 

Tak fordi du læste med! Husk at dele med dine venner og kolleger der har brug for et par marketing tips.

 

  1. I have fun with, lead to I found exactly what I used to be looking for.
    You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day.

    Bye fussball trikots

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.