Ring på +45 2815 8015

Filosofien bag macating

Intentionen med denne hjemmeside, er at sætte fokus på Inbound Marketing, som den fremtrædende marketing filosofi i virksomheden. Mit koncept, ‘macating’, er derfor bygget op omkring omkostningseffektive marketingaktiviteter, der gør virksomheden mere synlig, der hvor kunden befinder sig. Nogle af de vigtigste discipliner i Inbound Marketing er søgemaskineoptimering, content marketing, social media marketing og lead nurturing.

Inbound Marketing
SEO
Content Marketing
Social Media Marketing
Lead Nurturing


 

Konsulent - Mark AndersenMark Alexander Clement Andersen
Iværksætter, konsulent og blogger

Lidt om mig

Jeg er 30 år gammel, og har brugt de seneste 6 års tid på at blive, hvad jeg vil kalde, ekspert i Inbound Marketing. Dette blev ikke mindst styrket af min tid i mediebureauet, Denstu Aegis Network, hvor jeg arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder. Jeg har kontor i Aarhus, hvorfra jeg rådgiver mine kunder i Inbound marketing, og driver forskellige webshops og hjemmesider. Jeg har en Master i Marketing og Kommunikation og en Bachelor i Leisure Management (Turisme, events og sport).


Jeg kan blandt andet:

Google Analytics
Shopify
Google AdWords
Sprog: dansk, engelsk, tysk
BrightEdge – SEO Tool
WordPress

 
 

Navnet?

Kort sagt, kommer macating fra kombinationen af mine initialer, m.a.c.a. og ordet marketing. Navnet symboliserer derfor min fortolkning af succesfuld marketing. For mig er succesfuld marketing nemlig den række af discipliner, der tiltrækker (pull) relevante kunder når et behov opstår, i modsætning til de klassiske push discipliner, der kræver store marketingbudgetter.