“Åbn i ny fane” – Google test

Google tester søgeresultater

Google tester søgeresultater
Google tester hver eneste dag forskellige små og store ændringer i deres søgealgoritme eller i deres SERPs (search engine result pages). Alligevel er det ofte, både sjovt og interessant, når man er en af de udvalgte der får lov til at være med i et af deres eksperimenter.

I dag lavede jeg et par søgninger i Google, og observerede en ganske interessant funktion. Ved klik på et af de almindeligt organiske søgeresultater, åbnede landingssiden automatisk i en ny fane i stedet for at åbne i den samme fane.

Du kender det sikkert selv, at det kan være meget praktisk at holde fanen med Googles søgeresultatside åben, mens du tjekker hjemmesiderne. Særligt ved prissammenligninger, kan det gøre processen noget hurtigere, fordi man ikke skal gå tilbage til en tidligere side eller lave Google-søgningen på ny.

Om testen resulterer i en ændring er noget tvivlsom, da det er en helt anden måde at bruge Google på. Men, måske det er noget der kan implementeres på søgninger, hvor Google ved at brugerne “pogo-stick’er” (klikker på flere søgeresultater på én søgeresultatside).

“Åbn i ny fane” – Google test

En tanke om ““Åbn i ny fane” – Google test

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rul til toppen