Random Macating 12. juli: Minions – er grænsen nået?

Minions

Diskriminerer Googles algoritmer kvinder, sorte og andre i deres jagt på annoncekroner? Er Minions blevet for meget? Få alle ugens vigtigste Inbound Marketing nyheder i Random Macating.

Minions

When Algorithms Discriminate | New York Times

Diskriminerer Google? ’Måske’ siger Clair Miller fra NY Times, som har kigget på diskrimination blandt de algoritmer vi bruger online hver dag. For selvom computere (algoritmer) er objektive af natur, er de stadig under indflydelse af menneskelig indblanding. The Federal Trade Commission siger at det er annoncørernes ret, at rette annoncer mod specifikke målgrupper. Læs selv den meget spændende artikel, og vurder selv.

 

GoogleWebLight.com: Google’s Answer To Making Your Web Site Faster | Search Engine Roundtable

Måske du ikke har hørt om Google Web Light før. Men, du kommer måske til at høre mere om det i fremtiden, hvis det bliver rullet ud i Danmark. Kort fortalt er det en funktion, der gør hjemmesider på langsomme forbindelser 4 gange hurtigere, ved at loade 80% mindre data. Dette er derfor en god ting i lande med dårlig mobilforbindelse (2g). Derfor blev Web Light rullet ud i Indonesien som test, og efterfølgende i Indien og Brasilien. Du kan se hvordan denne hjemmeside vil blive vist med Google Web Light her, eller du kan prøve på din egen hjemmeside ved at gå til http://googleweblight.com/?lite_url=[din URL].

 

Minions mania: Why the weirdos took over the world | DIGIDAY

Er du også træt af Minions? Hvis du er, er du i hvert fald ikke den eneste. Ifølge DIGIDAY har Brandwatch målt, at 4 ud af 10 tweets omkring Minions, er af negativ karakter. Dette skyldes den vanvittig store synlighed i form af reklamer og samarbejder med fx McDonald’s og Chiquita, som Illumination Entertainments marketingafdeling har opnået.

Er grænsen nået for hvor meget Minions kan eksponeres, og for hvor mange forskellige firmarer og produkter de kan forbindes med? Eller er de 40 procent af befolkningen der hader Minions bare prisen for at nå ud til det rigtige publikum?

Du kan i øvrigt se traileren til Minions her.

 

Men tak fordi du læste med. Og god sommer!

Random Macating 12. juli: Minions – er grænsen nået?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rul til toppen