Random Macating 12. juni: Video i 8K og SEO Nyt

Random Macating

Ikke de helt store banebrydende nyheder, men godt dybdegående SEO-journalistik fra Searchmetrics og en af mine favoritter, Josh Bachynski. Her får du alle ugens vigtigste Inbound Marketing nyheder.

Random Macating

YouTube At 8K Videos (4320p) | Search Engine Roundtable

Med et eksempel fra Neumannfilms YouTube video ”Ghost Towns in 8K” bringer Search Engine Roundtable nyheden om, at YouTube nu gør det muligt at se video i 8K, altså 4320p i stedet for 1080p som er almindelig HD. Så mangler vi bare, at vi alle sammen har skærme der rent faktisk kan vise 8K.

 

2015 SEO secrets! REAL TIME Quality and SPAM algos | Josh Bachynski

Hvis du ikke kender til Josh Bachynski, bør du tjekke ham ud med det samme! Han er en skør canadier, der er yderst underholdende (hvis man er til den slags humor) og forholdsvis kritisk af Googles metoder. Han er faktisk i gang med at lave en film om hvordan Google ødelægger små virksomheder, med deres meget omtalte algoritmeopdateringer. Alligevel har han valgt en karrierevej inden for søgemaskineoptimering.

Efter en lang periode, hvor han ikke har været aktiv på sin YouTube-kanal, har jeg ikke været forbi hans kanal, og missede derfor hans video i sidste uge. Du skal dog ikke snydes for den. I denne udgave kommer han forbi forskellige emner, men fokuserer igen meget på hans formodninger om, at Google bruger brugeradfærd som en rankingfaktor, og at det ikke er nødvendigt, at have en masse links for at rangere højt på konkurrenceprægede søgeord.

Hvis du endnu ikke har set Bachynskis ’THE COMPLETE 2015 SEO Guide – Basic to Advanced SEO Course’, bør du tage den med når du har tid.

 

Return of the Phantom: Google’s Phantom II Update | Searchmetrics

Lidt SEO guf i en tid hvor kvalitet tæller. Searchmetrics har kigget på de ændringer mange webmasters har oplevet den seneste tid med enten fald eller stigninger i synlighed. De har navngivet Googles opdatering ’Phantom II’, som har ramt websider med dårligt indhold. Det vil sige, at sider med for mange irriterende bannere, pop-ups og selvstartende videoer, samt tyndt indhold og mange 404-sider, er blevet ramt på synligheden i Google. Læs artiklen og tjek om dit site består, med den tjekliste der er sidst i artiklen.

 

Tak fordi du læste med. Og husk at dele med dine venner og kolleger.

Random Macating 12. juni: Video i 8K og SEO Nyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rul til toppen