Random Macating 29. juni: Til SEO nørden

Til SEO nørden

En uge fyldt med SEO guf. Jeg har samlet nogle af de mest interessante nyheder og baggrundsartikler, som du kan bruge i dit SEO arbejde.  Få alle ugens vigtigste Inbound Marketing nyheder i Random Macating.

Til SEO nørden

How Google May Use Searcher, Usage, & Clickstream Behavior to Impact Rankings – Whiteboard Friday | MOZ

Jeg burde faktisk kreditere Josh Bachynski for at være den første fremtrædende SEO-ekspert, der argumenterer for at Google bruger searcher, usage og clickstream behavior til at ranke websider. Han nævnte nemlig også Navneet Pandas patent i en af hans seneste videoer. Ikke desto mindre bør du helt klart også se Fishkins video, hvor han illustrerer hvordan dette patent formentlig fungerer i praksis.

 

The Evolution Of SEO Trends Over 25 Years | Search Engine Land

“In the beginning, there was light. Chances are, as the first signs of SEO emerged alongside the dawn of the Internet, few would have predicted the vast impact it would have on daily life such a short time later.”

 

7 Key SEO Activities That Can Now Be Automated | Search Engine Land

Aleyda Solis har delt 7 SEO tools der gør det nemmere for dig at automatisere mange af dine komplekse SEO-opgaver.

 

Skru op for lyden: Ny og vild måde at dele links på | TV2

Google er gode til at innovere, og de investerer derfor også millioner af dollars på udvikling af nye produkter. Nu har de udviklet Chrome app’en Google Tone, som du kan bruge til at dele links med venner og kolleger, som sider i samme lokale. Det fungerer på den måde, at en tone fra den computer du sender linket fra, bliver opfanget af den modtagende computer ved hjælp af mikrofonen. Det eneste det kræver er, at både afsender og modtager har app’en installeret, samt en Google konto som man er logget ind på, og selvfølgelig at man sidder så tæt på hinanden at computeren kan opfange lyden. Ifølge TV2 Beep, kan man side op til 10 meter fra hinanden, hvis der ikke er alt for meget larm. Du kan downloade app’en her.

 

Tak fordi du læste med. Og husk at dele med dine venner og kolleger.

Random Macating 29. juni: Til SEO nørden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rul til toppen