Random Macating 3. august: Google dominerer nyhederne efter sommerferien

Analytics

Google har domineret den seneste uges nyheder med vigtige beslutninger om bl.a. Google Autocomplete og G+.

Analytics

Proactive Alerts For SEO Reporting Using Google Analytics | Search Engine Land

Ben Goodsell giver råd til at få mere ud af Google Analytics med Custom Alerts. Du kan sætte simple alerts op, som notificerer dig om vigtige ændringer i din hjemmesidetrafik. Du kan f.eks. fortælle Google Analytics at du vil have en e-mail hvis den organiske trafik falder med 30 procent. Dette kan du bruge til at sikre, at du ikke lige pludselig mister organisk synlighed uden at vide det. Det kan være at en teknisk fejl giver dig crawl problemer så du mister synlighed i søgemaskinerne og dermed faldene besøgstal. Dette kan du spotte med det samme, hvis du har sat en alarm op.

 

Google sørger for at du slipper for kø i butikkerne | TV2

At stå i kø for at bruge sine egne penge er noget af det mest irriterende, du kan opleve.

Sådan er der sikkert mange, der har det. Er du én af dem, der bare ikke gider stå i kø, så er der gode nyheder fra giganten Google.

Når du bruger søgemaskinen, viser den dig nu, hvor meget kø der (formentligt) er ved den butik, du overvejer at lægge dine penge hos.

 

Google+ Not Required – Finally | Search Engine Roundtable

Endnu, endnu et søm i kisten til Google+. Der er ikke mange ting der går i den rigtige retning for Googles sociale medie, G+. Nu har Google besluttet sig for at det ikke skal være nødvendigt at have en G+ konto f.eks. for at kommentere på YouTube.

 

Google To Turn Off Autocomplete API: Not Great For Many SEM Tools | Search Engine Roundtable

Nu kan det være slut med at bruge det keyword tool du bruger i dit SEO-arbejde. I hvert fald vil Google nu lukke ned for deres API til Autocomplete, som er den funktion der giver forslag til keywords når man starter på et or i søgefeltet. Dette sker den 10. august.

 

Stop Ghost Spam in Google Analytics with One Filter | MOZ

Har du ligesom alle os andre problemer med uønsket “trafik” i Google Analytics? Carlos Escalera har lavet en guide til at få ryddet op i Google Analytics dataen, ved at holde Crawlers og Ghosts væk.

 

Tak fordi du læste med!

Random Macating 3. august: Google dominerer nyhederne efter sommerferien

2 tanker om “Random Macating 3. august: Google dominerer nyhederne efter sommerferien

  1. Met dank aan Van Katoen die je blogbericht deelde op FB, zodat ik ook hier terecht kwam ! En zelf ben ik ondertussen ook al gelukkige eigenaar van de meeste Van Katoen patroontje, ik twijfel nog even over de meisjes- en peuterjurk, maar wie weet komen die in de toekomst ook nog mijn mailbox binnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rul til toppen