Random Macating 3. juli: Vind en hjemmeside

Vind en hjemmeside

Cosina har sat en konkurrence i gang, hvor du, som restaurantejer, kan vinde en hjemmeside. Få alle ugens vigtigste Inbound Marketing nyheder i Random Macating.

 

Creating Demands for Products, Services, and Ideas that Have Little to No Existing Search Volume – Whiteboard Friday | MOZ

Rand har i dag lavet en video til alle de virksomheder, der er i en branche uden den helt store søgevolumen. Han giver en række råd til hvordan man kan booste efterspørgslen efter sit produkt eller service, og på den måde øge søgevolumen over tid. Dette er særligt relevant for nye virksomheder, som endnu ikke har opbygget et kendt brand, og for virksomheder, der sælger et nyt ukendt produkt.

 

Vind en ny hjemmeside til din restaurant | Cosina

Ovre på Cosina.dk har vi startet en konkurrence, hvor restaurantejere kan vinde en helt ny professionel hjemmeside til en værdi af 9.999 kr. Den restaurant med den grimmeste hjemmeside vinder. Hvis du vil deltage skal følge linket her, og nævne domænenavnet på din hjemmeside i kommentarfeltet.

 

Vic Gundotra, Former Google+ Head, Shares Google+ Posts Dropping From Google Results | Search Engine Roundtable

Vic Gundotra hamrer endnu et søm i kisten. Hvor længe holder Googles sociale medie, G+?

 

Ja, det er ved at være agurketid, som du nok kan se. Men tak fordi du læste med. Og husk at dele med dine venner og kolleger.

Random Macating 3. juli: Vind en hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rul til toppen