SEO kursus i Aarhus

Book et kursus i SEO eller digital markedsføring

Du kan booke mig til at afholde et kursus for dig eller dine medarbejdere. Jeg skræddersyer kurset, så det passer til jeres forventninger. Det kan være et lynkursus på en eftermiddag (foredrag), eller et kursus der strækker sig over én, to eller tre dage. Kontakt mig og få et tilbud med det samme.

>Priser fra 4.000 kr.

 

Spørgsmål du får besvaret på SEO-kurset

Hvad er SEO?

Du kommer til at lære hvad SEO er, og hvordan disciplinen spiller ind i helheden af online markedsføring. De komplekse algoritmer bag Google bliver forklaret på en spiselig måde.

Hvad er vores målgruppes søgeadfærd?

Find ud af om din målgruppe overhovedet søger efter det du sælger, og kom hjem med en komplet søgeordsanalyse som du kan optimere og lave indhold ud fra.

Hvordan søgemaskineoptimerer man?

Gennemgang af alle de SEO-faktorer, som du bør kende. Inklusiv tips og værktøjer, som du får mulighed for at arbejde med på og efter kurset.

Hvordan rapporterer man til chefen eller kunden?

Værdien af søgemaskineoptimering kan rapporteres på forskellige måder. På 2-dages kurset udvikler vi sammen en rapporteringsskabelon som du kan bruge til at synliggøre den værdi du skaber.

 

Din underviser

Med et lille årtis erfaring som SEO-konsulent, får du en kompetent underviser der er vant til at undervise nybegyndere. Jeg har undervist i SEO siden 2017 og kender mange af de udfordringer som du eller dine medarbejdere sidder med i marketing-afdelingen.

 

Hvad får man ud af kurset

Når du har været på mit begynder SEO-kursus, er du blevet afklaret med, om det giver mening at arbejde med SEO i din virksomhed, og du vil vide om det er noget du selv kan/vil arbejde med, eller om det er noget der skal outsources til et bureau. Hvis du som de fleste selv vil arbejde med det, er du blevet klædt på med grundlæggende SEO-teorier, samt SEO-værktøjer og fremgangsmåder. Derudover får du naturligvis alt undervisningmaterialet med hjem, så du har et opslagsværk.

 

Hvilket niveau skal man være på?

Som udgangspunkt er kurset for nybegyndere, så der er ingen krav til erfaring med SEO. Men, det er en fordel, at man har en kommerciel tankegang.

 

Hvor foregår kurset?

Kurset bliver afholdt i passende konferencelokaler i Aarhus med gratis parkering og fuld forplejning. Hvis det ønskes, kan kurset også blive afholdt ude i din virksomhed.

 

Hvor mange deltagere er der på kurset?

Der er maksimalt 6 deltagere på kurset, fordi der skal være tid og plads til alle deltagere. Kursisterne har altid mange spørgsmål til de de udfordringer de selv sidder med til dagligt.

Rul til toppen